3D SZKENNEREK

SCANTECH Hibrid lézerszkennerek

KSCAN-Magic

A KSCAN-Magic hibrid lézerszkenner megalkotásával áttörést ért el a ScanTech.
Infravörös lézer + kék lézer technológiájának, valamint 5 féle szkennelési módjának köszönhetően rendkívül gyors és pontos méréseket végezhetünk. A beépített fotogrammetriai funkció nagyban kiszélesíti a szkennelési területet és javítja a térbeli pontosságát, illetve kiegészítőivel (tapintó/referencia rúd) hordozható CMM-ként is funkcionálhat.

KSCAN-Magic II

A KSCAN-Magic II, a Scantech hibrid lézerszkenner családjának legújabb zászlóshajója.
Megnövelt mérési sebességének, illetve kék lézerszámának köszönhetően még gyorsabb és pontosabb mérési képeket kaphatunk.
Infravörös lézer + kék lézer technológiájának, valamint 5 féle szkennelési módjának köszönhetően rendkívül gyors és pontos méréseket végezhetünk. A beépített fotogrammetriai funkció nagyban kiszélesíti a szkennelési területet és javítja a térbeli pontosságát, illetve kiegészítőivel (tapintó/referencia rúd) hordozható CMM-ként is funkcionálhat.  

KSCAN20 3D

A KSCAN20 3D szkenner egy professzionális 3D szkenner a legszélesebb körű felhasználási területekkel. Ez a szkenner integrálja a fotógeometriai funkciót és a kettős lézeres szkennelési módot (7+1 vörös, 5 kék lézer), amely világszinten kimagasló teljesítmény. A beépített fotogrammetriai funkció nagyban kiszélesíti a szkennelési területet és javítja a térbeli pontosságát, amihez használható még pl.: referenciarudak és tapintó. A KSCAN20 ötvözi a nagy hatékonyságot és az ultra részletességet.

SCANTECH kézi lézerszkennerek 

PRINCE 3D kéziszkennerek

A PRINCE 3D szkennerek egyedülálló jellemzője a nagy hatékonyságú, illetve ultramagas részletgazdagságú szkennelés. A két előny a vörös és a kék lézeres üzemmódból származik.
A PRINCE 3D szkennerekkel ugyanolyan könnyen szerezhetünk pontos 3D adatokat nagy repülőgépekről, mint apró pénzérmékről.
A PRINCE sorozat széles körben alkalmazható: ipari tervezésre, reverse engineeringre, minőségellenőrzésre, VR, AR stb.

HSCAN 3D kéziszkennerek

A HSCAN, egy metrológiai pontosságú 3D szkenner, többféle lézersugarat alkalmaz, így könnyedén felvehető a 3D-s pontfelhő.
A HSCAN 3D szkenner fotogrammetriai rendszerrel (MSCAN) működhet, valamint mérőszobában, illetve a gyártósoron egyaránt gyors és pontos mérések végezhetőek vele.

SCANTECH Global lézerszkennerek

AXE 3D – Nagy felületekhez tervezve

A kifejezetten nagyméretű alkatrészek 3D-s mérésére tervezett Global 3D-s szkennerek beépített fotogrammetriai rendszerrel rendelkeznek, így nagy pontosságú mérésekre képesek extra eszközök nélkül. Nagy felületek 3D-s vizsgálatának elvégzése során a szkennelési terület és a térfogati pontosság elkerülhetetlen kihívást jelent, azonban az AXE termékcsalád 3D-s megoldásainak, illetve  beépített fotogrammetriai rendszerének köszönhetően, rendkívül nagy szkennelési területet és pontos szkennelést biztosít.

SCANTECH Tracking szkennerek

A TrackScan 3D-s szkennerek gyors és pontos 3D-s mérések elkészítésére alkalmasak, markerek rögzítése nélkül. Csökkentik az állásidőt, a munkaerőköltségeket, valamint hatékonyabbá teszik a munkafolyamatot.
A 3D Tracking rendszer szupergyors 3D szkennelési sebességet kínál, illetve csúcsminőségű szénszálas anyagai garantálják a stabil és tartós 3D mérést.
A professzionális 3D nyomkövető szkennereket széles körben alkalmazzák a minőségellenőrzésben, a termékfejlesztésben, reverse engineeringben. Mindemellett, hogy ez emberi hibát kiküszöböljük, ezek a rendszerek elérhetőek automata változatban is.
A hagyományos Tracking rendszerekhez képest a SOLO és DUO termékek esetén a kamerák tetszőleges szögben helyezhetőek el.

SCANTECH színes 3D szkennerek

Engedje szabadjára a szemét minden alkalommal, amikor szkennel

HD színvisszaadásával az iReal sorozat színes 3D szkennerei tökéletesen rögzítik a textúrákat, így fantasztikus vizuális élményt varázsolva. Emellett test- és arcszkennelés közben kiküszöbölik a megcsillanó fényeket, infravörös VCSEL strukturált fénye biztosítja a legbiztonságosabb és legkényelmesebb 3D-s szkennelési élményt. A fejlett algoritmusra támaszkodva az iReal 3D szkenner képes megfelelni a különböző szkennelési helyzeteknek. Rendkívül kedvező ára miatt optimális választás az egészségügyi oktatóintézmények, múzeumok, egyetemek számára.              

SCANTECH automata szkennerek

Kezelő nélküli szkennelés

SCANTECH Hibrid, Tracking és Global termékeinek előnyeit kihasználva fejlesztették kis az automata ScanTech mérőállomást. A kezelő nélküli 3D-s méréseknek köszönhetően a vállalatok optimalizálhatják a minőség-ellenőrzési folyamatot és jelentősen csökkenthetik a gyártási költségeket. Az automatikus rendszer forradalmasítja a gyártósori ellenőrzést és gyorsabbá teszi a 3D-s digitalizálást.

SCANTECH fotogrammetriai rendszerek

A SCANTECH fotogrammetriai rendszereivel tökéletes pontosságú szkenneléseket végezhetünk nagy alkatrészeken is.
Az MSCAN-L15 rendszert kéziszkennerekhez csatlakoztatva is használhatjuk a tökéletes pontosság elérésének érdekében.
Nagyméretű alkatrészeknél tökéletes választás a ScanTech fotogrammetriai rendszerek valamelyike, így csökkenthetjük a mérési hibákat és növelhetjük a hatékonyságot.

SCANTECH kiegészítők

AirGo

Az AirGO áttörés a mobil szkennelés területén. Az AirGO segítségével megszabadulhat a számítógéptől, illetve vezetékektől. A 3D modellt közvetlenül a kezén tudja megjeleníteni.

Az AirGO integrálja a számítást, a kijelzőt és az áramellátást. A PC-t helyettesíti a beolvasási adatok kiszámításához, a 3D-modell egyedi megjelenítéséhez és a 3D-s szkennerek áramellátásához.

A nagyméretű szkennelési adatok gyorsabb kiszámítása és elemzése érdekében az AirGO támogatja a vezeték nélküli adatátvitelt is PC-vel.

E-AR

Az E-AR segítséget nyújt viselőjének, hogy csak a szkennelésre koncentráljon.
A kiterjesztett valóságnak köszönhetően valós idejű visszajelzést ad, hogy az alkatrész felületén hol kell még pontokat felvennie.

error: Content is protected !!