MÉRÉSTECHNIKA

Kézi mérőeszközök

A Marposs kézi mérőeszközök célja, hogy segítsék ügyfeleink kezelőit az post process folyamat kézi méréseiben. Ez a termékcsalád a piacon a legpontosabb és legkönnyebben használható megoldásokat tartalmazza.

Variables Gauges:

Ezek a mérőeszközök megadják a méretjellemző számértékét. Ügyfeleink különféle vezetékes és vezeték nélküli megoldások közül választhatnak a belső átmérők, a külső átmérők, ovalitás, kúposság, stb. mérésére.

Functional Gauges:

A dimenziómérés történhet egyszerűbb, mechanikus műszerekkel, amely nem számértékekkel, hanem OK/NOT OK állapottal adja meg a mérési eredményt.

GO – NO GO menet

Mesterdarab, fogaskerék

SPC Benches: A  Marposs a fenti megoldások bármelyikét integrálhatja egy komplett alkalmazásba, amelyet ügyfeleink igényeire tervezünk. Ezek a megoldások tartalmazhatják a kezelő számára a mérés irányított sorrendjét és az adatok statisztikai elemzését.

Katalógus letöltése ide kattintva.

Tengelymérő állomások 

A Marposs Flexible Gauges olyan megoldások, amelyeket a munkadarabok nagy pontosságú mérésére terveztek és gyártósori körülmények között is megállják a helyüket.  Az alkatrészek átfogó minőségellenőrzését néhány másodpercen belül elvégzik.
Az optikai, valamint fizikai  érzékelők egyetlen rendszerbe történő integrálásának köszönhetően a Marposs megoldások kivételes mérési képességet kínálnak, és garantálják, hogy minden egyes mérést mindig a legjobb technológiával és a megfelelő felvételi stratégiával végezzenek.

 Tudjon meg többet erről OPTOQUICK és OPTOFLASH.

Alkatrész specifikus mérőállomások

A Marposs specális mérőállomásokat és felszereléseket biztosít az alkatrészek ellenőrzéséhez, például:

 

tengelyek   –   gyűrűk   –   lemezek   –   fogaskerekek

Kijelző egységek, ipari számítógépek és SPC 

A Marposs segítséget nyújt mind szoftver, mind hardver oldalról adatgyűjtéshez, analízishez, gyártósori folyamat szabályozáshoz és automatizáláshoz.

•  Ipari számítógépek (beágyazott számítógépek, panel PC-k és munkaállomások) adatfeldolgozáshoz és vezérléshez.
• Adatgyűjtő rendszerek: interfészdobozok analóg és digitális érzékelők ipari PC-hez történő csatlakoztatásához                               adatfeldolgozás céljából.
•  Alkalmazásszoftver a statisztikai folyamat- és minőségellenőrzés (SPC) számára elosztott gyártósori adatgyűjtő                         rendszerek egyszerű létrehozásához.
•  Alapvető kijelző egységek.

Katalógus letöltése ide kattintva.

Standard mérőműszerek

A Marposs rengeteg kiegészítőt gyárt a mérőállomás építők számára. A Marposs alkatrészek modularitása és termékpalettája teljes személyre szabást és minden ügyfél igényeinek kielégítését teszi lehetővé.

 

Katalógus letöltése ide kattintva.

error: Content is protected !!