kollaboratív robotkarok

AZ AUTOMATIZÁCIÓ MEGADJA AZT A VERSENYELŐNYT, AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A gyártóvállalatok világszerte az automatizációhoz fordulnak, hogy megoldják a munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákat, növeljék termelékenységüket, és emeljék termékeik minőségét. Az együtt-működő robotok költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizációs megoldást nyújtanak gyártási feladatok széles köréhez.
A robotcsaládunk négy különböző teherbírási opciót kínál (3, 5, 10 és 16 kg), melyekkel alkalmazások széles körét képes kiszolgálni. A hat szabadsági fokkal, hihetetlen rugalmassággal és meglévő gyártókörnyezetekbe való egyszerű integrációval rendelkező robotjainkat azért hoztuk létre, hogy még többet legyenek képesek nyújtani. Válassza ki azt az együttműködő robotkart, amelyik a legjobban megfelel az Ön szükségleteinek.

EGYSZERŰ PROGRAMOZÁS

A kobotjainkat valóban bárki képes üzembe helyezni, mégpedig korábbi programozási tapasztalatok nélkül is. Egy intuitív 3D vizualizáció segítségével néhány perc alatt mozgásba hozható a robotkar.

GYORS BEÁLLÍTÁS

Ügyfeleinknél a kobot üzembe való integrálása – beleértve a dobozból való kicsomagolásukat is – átlagosan mindössze néhány órát vesz igénybe.

RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

A Universal Robots kobotjai könnyűek és könnyedén áthelyezhetők, integrálhatók a gyártási folyamat teljesen más szakaszába. Így tehát szívesen fogadott segítőtársak különösen a kisebb és közepes üzemekben.

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÉS BIZTONSÁGOS

Mintha csak kobotjaink számára találták volna ki a monoton, ismétlődő, megterhelő vagy veszélyes feladatokat. A nagy megterheléssel járó és állandóan ismétlődő, ellátása alól fel tudjuk szabadítani alkalmazottainkat, akik ennek köszönhetően jövedelmezőbb és fokozottabb kreativitást igénylő feladatokat láthatnak el.

UR3e

HATÓSUGÁR: 500 mm

TEHERBÍRÁS: 3 kg

ALAPTERÜLET: Ø 128 mm

SÚLY: 11 kg 

UR5e 

HATÓSUGÁR: 850 mm 

TEHERBÍRÁS: 5 kg 

ALAPTERÜLET: 149 mm

SÚLY: 18,4 kg

UR10e 

HATÓSUGÁR: 1 300 mm

TEHERBÍRÁS: 10 kg

ALAPTERÜLET: 190 mm

SÚLY: 28,9 kg 

UR16e 

HATÓSUGÁR: 900 mm

TEHERBÍRÁS: 16 kg

ALAPTERÜLET: Ø 190 mm

SÚLY: 33.1 kg 

error: Content is protected !!